Jyri Tynkkynen

Peilikuva: Perussuomalaisuudesta kerrottava työssä

Setan puheenjohtaja perustelee kohua nostattanutta lausuntoaan, jonka mukaan hän haluaisi työnantajana tietää työntekijän kuulumisesta perussuomalaisiin.

- Esitin myös mielipiteeni siitä, että omasta mielestäni minulla työnantajana oli oikeus ja velvollisuus arvioida, onko työnhakijan arvot ja maailmankatsomus yhdenmukaiset työtehtävän kanssa, palkatessani paras mahdollinen työntekijä tehtävään.

Setan puheenjohtaja sanoi torstaina Iltalehdelle, että työnantajan pitäisi voida arvioida potentiaalisen työntekijän arvoja, mukaan lukien kuulumista perussuomalaisiin.

- Kuitenkin pidän kiinni mielipiteestäni, että erityisesti suvaitsevien arvojen mukaista tehtävää ei voi toteuttaa uskottavasti, jos työntekijä on persu ja tekee työtä perussuomalaisten hyväksi. Se ei kuitenkaan ole aivan sama millekään tiedostavalle työnantajallekaan, millä arvoilla joku heidän lapsiaan kasvattaa.

 

HOX: Tämä kirjoitus ei ole oikea uutinen --- vaan päälaelleen käännetty parodia kansanedustaja Mika Niikon lausunnosta tehdystä uutisesta Uudessa Suomessa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat