*

Jyri Tynkkynen

Uusi Suomi - Uutiset

Julkaise syötteitä
Updated: 18 min 3 s sitten

Ilves juhli vain jalkapallossa, jääkiekko-Ilvekselle todella tylysti selkään

20.10.2017 23:06

Ilveksen jalkapallojoukkue voitti Veikkausliigassa perjantaina Tampereella PS Kemin 1-0 ja varmisti mitalinsa. Ilveksen jääkiekkojoukkueella ei mennyt yhtä hyvin. Tappara murjoi tupsukorvat karmein lukemin 8-1.

Ilves johti ensimmäisen erän jälkeen 1-0. Toisessa erässä Tappara teki kolme maalia ja kolmannessa erässä viisi,

Veikkausliigan mitalistit ja putoaja selvillä

20.10.2017 21:20

Jalkapallon Veikkausliigan toiseksi viimeinen kierros pelattiin perjantaina. Kierroksella ratkesi, että KuPS ja Ilves ovat mitaleilla ja että JJK putoaa Ykköseen.

KuPS varmisti mitalinsa voittamalla putoaja JJK:n 2-1. Ilveksen mitali varmistui 1-0 -voitolla PS Kemistä.

KuPS ja Ilves ovat tasapisteissä. Ensi viikon lauantaina päätöskierroksella Ilves pelaa vieraissa IFK Mariehamnia ja KuPS vieraissa PS Kemiä vastaan.

”Tänään tullut tuhansia puheluita” – Hirveä ajokeli käynnisti välittömän rengasrumban

20.10.2017 19:21

Rengasliikkeisiin ryöpsähti perjantaina heti tuhansia soittoja renkaanvaihdoista, kun liukkaan talvinen keli oli yllättänyt autoilijat. Talouselämä kertoo, että esimerkiksi Oulussa ja Pohjanmaalla keli on perjantaina ollut hirveä.

Esimerkiksi kolmostiellä Lempäälän kohdalla sattui aamulla usean auton ketjukolari. Keli näkyi saman tien rengasliikkeissä.

Ohikulkijat hermostuivat K-kaupalle Helsingissä – ”mystinen” kahvimainos tunki kännyköihin

20.10.2017 18:45

Helsinkiläisessä K-supermarketissa yllätyttiin perjantaina, kun ohikulkijat alkoivat valittaa kännykköihinsä ilmestyneistä liikkeen kahvimainoksista. Asiasta kertoo Tivi.

”Päihdejääkiekko” tämänkin syksyn kirjahittinä

20.10.2017 18:20

Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, mikä näkyy myös urheilukirjallisuudessa. Isänpäivälahja- ja joulumarkkinoita varten Suomessa julkaistaan syksyisin useita jääkiekkokirjoja.

Parin viime vuoden aikana päihteet ovat varastaneet kiekkokirjoissa shown. Vuosi sitten julkaistiin päihdeongelmiin ajautuneen Marko Jantusen elämäkerta, jonka sisällöstä mediat ottivat netissä kaiken irti. Julkisuudessa taivasteltiin ja moralisoitiinkin Jantusen päihteiden täyttämää elämää.

Poliisi: Kännykkä pitää saada ottaa pois turvatarkastuksessa – taustalla Jyväskylän kahakka

20.10.2017 17:45

Poliisihallitus toivoo, että eduskunta sallisi myös kännyköiden ottamisen pois esimerkiksi yleisötilaisuuksien tai poliisitehtävän yhteydessä tehtävissä turvallisuustarkastuksissa. Eduskunnan hallintovaliokunta ei poliisin toiveeseen kuitenkaan vastannut.

Kesko: Kohuttu K-kauppias irtisanoi sopimuksensa – lopettaa pikavauhtia

20.10.2017 15:49

Kesko on kommentoinut tiedotteessaan K-Supermarket Villilän kauppiaan ympärille noussutta kohua.

Ammattiliitto PAM syyttää kauppiasta työntekijöiden seksuaalisesta häirinnästä sekä muusta epäasiallisesta kohtelusta ja myös muun muassa vanhan ruoan myymisestä.

K-ryhmä toteaa, että sillä on nollatoleranssi seksuaaliseen häirintään.

Kävikö K-kauppias ”pyllyyn kiinni”?– Kiistää rankat syytökset

20.10.2017 15:11

Palvelualojen ammattiliitto PAMin Pirkanmaan aluetoimisto selvittää K-Supermarket Villilässä raportoitua epäasiallista kohtelua ja epäiltyä seksuaalista häirintää työntekijöitä kohtaan. Työnantajan kanssa käyty neuvottelu päättyi tuloksettomana. Asiasta on tehty ilmoitus aluehallintovirastoon.

PAMin aluepäällikkö Elisa Penders kertoo Uudelle Suomelle, että työntekijät ovat pyytäneet jo keväällä kauppiasta lopettamaan häirinnän ja tuolloin kauppias oli pyytänyt anteeksi. Käytös ei kuitenkaan muuttunut ja kesällä neljä työntekijää oli Pendersin mukaan irtisanoutunut.

HUS-pomo avautui radiossa: ”Kummasti rahaa löytyy lisää vain terveysyrityksille”

20.10.2017 13:36

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimitusjohtaja Aki Lindén kertoo Yle Radio 1:n Ykkösaamussa, että sote-uudistuksen valinnanvapaus kismittää julkisen sektorin toimijoita.

Hän korostaa, että julkisessa terveydenhuollossa – oli sen tuottajana sitten julkinen toimija tai yksityinen yritys – kyse on terveydenhuoltojärjestelmän kokonaiskapasiteetista.

”Suomi pian Natoon, ilman kansanäänestystä, vaikka ilman Ruotsia”, kokenut diplomaatti hoputtaa

20.10.2017 13:07

Suomen ex-Moskovan-suurlähettiläs Hannu Himanen ottaa tänään julkaistussa kirjassa Länttä vai itää – Suomi ja geopolitiikan paluu (Docendo, 2017) suomalaisittain poikkeuksellisen suoraviivaisen kannan Nato-jäsenyyteen.

Venäjän Ukrainan-sotilasoperaation kuumimman vaiheen aikana Moskovassa työskennelleen Himasen mielestä Suomen tulee hakea Nato-jäsenyyttä pian, ilman kansanäänestystä ja myös riippumatta Ruotsin tekemisistä.

Kokoomusnuoret haukkui maataloustuet – naisjohtajalle ”käsittämätön” törkyaalto

20.10.2017 12:58

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja ja Helsingin varavaltuutettu Iida Aarnio on saanut päälleen lokaryöpyn maataloustukia kärkevästi kritisoineen kannanoton johdosta. Hän puhuu blogissaan kymmenistä asiattomuuksista. Myös puheenjohtaja Daniel Sazonov toteaa, että kohtuullisuuden rajat ylittyivät.

SAK:ssa iso hämmennys ay-maksun veroedun purkamisesta – ”Yritysten etu jätetään sanomatta”

20.10.2017 10:43

SAK:n yhteyspäällikkö Harri Järvinen arvioi blogissaan, että Juha Sipilän (kesk.) hallituksen aikana ammattiyhdistysliikkeen asemaa on haluttu heikentää. Kirjoituksessaan hän nostaa tikunnokkaan erityisesti ammattiliiton jäsenmaksun verovähennysoikeuden ja sen purkamista koskevan keskustelun.

Suomalaisetkin avautuivat ”hälyttävästä ilmiöstä” – Ministeri: Ei kuulu hallitukselle

20.10.2017 10:36

Naisten seksuaalisen ahdistelun keskusteluun tällä viikolla nostanut somekampanja Me too nousi esiin eduskunnan kyselytunnilla torstaina. Kansanedustaja Tiina Elovaara (sin.) nosti esiin ”hälyttävän kampanjan”. Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) vetosi vastauksessaan käytöstapoihin.

Keskustasta vetoomus heti sote-sovun jälkeen: Erikoissairaanhoito lääkärikansanedustajien huolena

20.10.2017 09:13

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan keskustalaiset lääkärijäsenet ovat huolissaan erikoissairaanhoidon valinnanvapaudesta. He katsovat yhteisessä kannanotossaan, että asiakassetelit ovat tulossa turhan laajasti käyttöön erikoissairaanhoidossa. Hallituksen on epäilty käyneen jopa kaatumisen partaalla.

Vientiyhtiöt KL:lle: Palkankorotusvaraa on 0,4–0,7 %

20.10.2017 08:13

Keskisuurten vientiyhtiöiden mielestä palkankorotusvaraa on alle prosentti. Näin arvioivat Kauppalehden haastattelemat teknologiateollisuuden yritykset. Ne uskovat nollakorotusten syövän työntekijöiden motivaatiota.

Naishiihtäjillä kovaa taistelua olympiapaikoista, Suomella riittää kovia nimiä

19.10.2017 21:37

Lahden MM-kisoissa viime talvena Suomen naishiihtäjät saavuttivat kaksi mitalia. Krista Pärmäkoski otti yhdistelmäkisassa hopeaa ja viestissä naiset olivat pronssilla.

Pärmäkosken lisäksi olympiajoukkueeseen ovat tyrkyllä olympiamitalistit Kerttu Niskanen, Anne Kyllönen ja Aino-Kaisa Saarinen sekä MM-mitalisti Laura Mononen. Vahva olympiaehdokas on myös 20-vuotias Johanna Matintalo, joka teki arvokisadebyyttinsä jo viime talvena Lahdessa.

Naisten viestimitali on Pyeongchangissa yksi Suomen ”varmimmista mitaleista”. Viestijoukkueeseen on kovista hiihtäjistä ylitarjontaa.

Juha Sipilä sulki oven Paavo Väyryseltä

19.10.2017 19:20

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen joutunee perustamaan oman eduskuntaryhmänsä, jos aikoo palata eduskuntaan, Kauppalehti kertoo.

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä torppasi torstaina Brysselissä Väyrysen paluun keskustan kansanedustajaksi. Sipilä korosti, että hän ei yksin päätä asiasta, joka kuuluu eduskuntaryhmälle, mutta kertoi oman mielipiteensä.

Fernando Alonso lopetti arvuuttelut, jatkaa Formula ykkösissä

19.10.2017 19:02

Formula ykkösten McLaren-talli tiedotti torstaina kaksinkertaisen maailmanmestarin Fernando Alonson jatkavan tiimissä ensi kaudellakin. Alonso aloittaa McLarenilla 2018 neljännen perättäisen kautensa, vaikka menestys tiimissä on ollut surkeaa.

Alonson huhuttiin jättävän Formula ykköset kokonaan. Huhuilu lisääntyi, kun viime keväänä Alonso jätti Monacon F1-kisan väliin ajaakseen Indianapolisin 500 mailin kisassa. Tiettävästi Alonsoa kosiskeltiin niin Indy-sarjaan kuin Le Mansiinkin.

Väyryseltä rajuja väitteitä Sauli Niinistöstä: ”Rajatarkastusten palauttamisesta keskusteltiin – miksi ei ryhdytty?”

19.10.2017 18:49

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk.) kritisoi blogissaan kovin sanoin tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä. Itsekin ehdolle mielivä Väyrynen syyttää Niinistöä siitä, että tämä ei palauttanut rajatarkastuksia länsirajalle. Väyrysen mielestä Niinistö on myös ”keskeisessä vastuussa perussuomalaisten hajoamisesta”.

Valinnanvapaus: Yrityksille aukeaa jopa 6 miljardin euron markkina

19.10.2017 17:30

Valinnanvapauslaki avaa toteutuessaan noin 5,75 miljardin euron markkinan yksityisille sote-yrityksille, Kauppalehti kertoo. Asia ilmenee sosiaali- ja terveysministeriön materiaaleista.

Sivu 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »

Toimituksen poiminnat